Het Medisch Centrum Aalter is een ziekenhuisoverschrijdende samenwerking tussen AZ Maria Middelares en AZ Sint-Vincentius Deinze dat kadert binnen hun personele unie. Patiënten kunnen er terecht voor een professioneel en ruim zorgaanbod dichter bij huis. Je kan online een afspraak maken via onze website.

Heb je een afspraak in Medisch Centrum AZ Maria Middelares - AZ Sint-Vincentius Deinze? Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Het Medisch Centrum bevindt zich in nieuwbouw White Corner, Brouwerijstraat 36 in Aalter.

We brengen de zorg voor onze patiënten dichter bij huis, in nauw overleg met de huisartsen en andere zorgpartners uit de regio.

Met de fiets

Er is een fietsparking ter hoogte van Hotel Orchidee.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein via station Aalter, of bus 64 (Aalter Markt – Eeklo Station) of 87 (Maldegem – Aalter – Deinze Station) met halte in Aalter Europalaan.

Met de auto

Via de E40, afrit Aalter. Er is een grote parking vlakbij: parking Aard, en iets verderop parking Sint-Cornelis. Hier kan je drie uur gratis parkeren met parkeerschijf.

Let op: de parking is niet toegankelijk op woensdagvoormiddag wegens marktdag. In dat geval kan je gratis parkeren rond het gemeentehuis van Aalter.